קטלוג 2018

מדיניות פרטיות
עדכון אחרון: 22 ינואר, 2019

כתר פלסטיק בע"מ וחברות הקשורות שלה (כולל חברות בנות בבעלות מלאה, בבעלות חלקית וחברות שהבעלות בהן זהה לבעלות בה) ("כתר", "אנחנו", "אנו", "שלנו", או "החברה" וכדומה) מכבדת את פרטיות לקוחותיה, עובדיה והמועמדים לעבודה אצלה, ומחויבת להגנה על המידע האישי שהללו עשויים לחלוק עמה. אנחנו גם מגנים על הפרטיות של המבקרים באתרי האינטרנט שלנו, העוקבים, הספקים, ספקי השירותים, השותפים ואחרים הבאים במגע עם כתר (אלה ואחרים אשר לגביהם אנו אוספים מידע אישי, יכונו להלן "לקוחות" או "אתם" או "נשואי המידע").
מדיניות והודעה זו ("מדיניות פרטיות") מפרטת מהו המידע שאנחנו עשויים לאסוף ממך, כאשר אתם מבקרים באתרי האינטרנט שלנו, כולל בנוסף ב- www.keter.com, www.curver.com ובאתרי האינטרנט ובאפליקציות אחרות של קבוצת כתר ("אתרי האינטרנט" שלנו), בדפי המדיה החברתית שלנו, או כאשר מתבצעת רכישה בחנות המקוונת שלנו, או כשנתת לנו נתונים כאלה במהלך ההתעניינות שלך במוצרים, בעסקאות, בוועידות, במכירות ובפניה לתמיכה שלנו, כמו גם בהגשת מועמדות לעבודה, במהלך ההעסקה או במתן השירותים. הפרקטיקות הנהוגות אצלנו הנוגעות למידע שאנחנו עשויים לאסוף, להשתמש, לשמור ולעבד שקופות ומתוארות להלן במדיניות זו. מדיניות זו משמשת גם כהודעה פומבית לנשואי המידע בדבר איסוף מידע אישי ואופן השימוש בו.
אנא קראו את האמור להלן בקפדנות על מנת להבין את מדיניות הפרטיות הנהוגה אצלנו ואת האופן בו אנו מעבדים מידע אישי.
למטרות הרגולציה האירופאית החדשה הנקראת GDPR (General Data Protection Regulation) או כל חוק הגנה על פרטיות באזור הכלכלי האירופאי ("GDPR" ו- "חוק ההגנה על פרטיות" בהתאמה), כתר לרוב

יש כמה קטגוריות של מידע ונתונים שאנחנו עשויים לאסוף מהלקוחות שלנו.
סוג אחד של מידע הוא מידע אנונימי ואשר אינו אישי ("מידע שאינו אישי"). אנחנו גם אוספים כמה קטגוריות של מידע אישי ("מידע אישי"). המידע האישי הנאסף מבוסס על פרטים כלשהם המאפשרים זיהוי ואשר ניתנים במודעות ומתוך רצון על ידכם, או על ידי הארגון אותו אתם מייצגים, או המתקבלים באמצעות השימוש שלכם באתר האינטרנט של כתר (כמתואר להלן). פרטים אלה עשויים לכלול מידע אישי לרבות: שם (שם פרטי ושם משפחה), כתובת דואר אלקטרוני, מספרי טלפון, תמונה, כתובת פיזית למשלוח דואר, תאריך לידה, מגדר, התפקיד ושם הארגון, חשבון הבנק, מספר כרטיס האשראי ופרטי תשלום וחשבונות אחרים, הכתובת למשלוח חשבונות, פרטי התחברות דוגמת שם המשתמש וסיסמה, ופרטי השימוש בחשבון האפליקציה של כתר בטלפון הנייד, ומידע אחר שתבחרו לספק לכתר.
בנוסף, אנחנו עשויים לקבל נתונים אודות המיקום הגיאוגרפי של המחשב הנייד, מכשיר הטלפון הנייד או מכשיר דיגיטלי אחר שבאמצעותו ניגשתם לאתר של כתר או לאפליקציה של כתר.
אין לכם מחויבות משפטית לספק מידע כלשהו לכתר, אך אנחנו דורשים מידע מסוים על מנת לערוך חוזים, כגון מכירה או רכישה, או כדי לספק שירותים ומוצרים כלשהם. אם בחרתם שלא לספק לנו מידע מסוים, ייתכן ולא נוכל לספק לכם חלק או את כל השירותים או להיענות להזמנת מוצרים על ידכם.
כתר עשויה גם לאסוף את כתובת הדואר האלקטרוני של יחידים המתקשרים עם כתר באמצעות דואר אלקטרוני או באמצעות שירותי מסנג'ר או פלטפורמות מדיה חברתית אחרות או אשר יוצרים חשבונות ופרטי התחברות.
על ידי הרשמה באתר / ים של כתר או באפליקציות של כתר, או הגשת בקשות לתמיכה או למידע באמצעות האתר / ים, כתר תאסוף פרטים, כולל את שמכם, שם החברה שלכם, מספר הטלפון והדואר האלקטרוני האישי, או של החברה שניתן על ידכם, את הכתובת, תאריך הלידה ומידע דומה אחר. כתר עשויה להשתמש במידע זה על מנת להציע שירותים ותמיכה, ותשתף במידע זה חברות בקבוצת כתר וחברות בנות של כתר על מנת לייעל את שירותיה.
אתם עשויים ליצור חשבון כתר באתרי אינטרנט מסוימים של כתר. בחלק מהמקרים ייתכן שתוכלו לגשת לשירותי כתר באמצעות רישום דרך אתר אחר או שירות צד ג' ייעודי (כל אחד מהם, "חשבון צד ג'"), כולל, אך לא מוגבל ל- Google, LinkedIn, Facebook או Twitter. זה יאפשר לכם להתחבר לחשבון כתר שלכם ולחשבון צד ג' שלכם. אם בחרתם באפשרות זו, אזי תידרשו לאשר את החיבור כמו גם את מתן המידע (אשר עשוי לכלול מידע אישי, כגון תמונת הפרופיל שלכם, המגדר, תאריך הלידה, הכותרת והסיכום שמופיע בפרופיל, רשימת חברים, תפקידים ומשרות בעבר), שאנו עשויים לקבל מחשבון צד ג' שלכם. כל נתון הנמסר לחשבון צד ג' כלשהו, גם באמצעות שירותי כתר, מנוהל ישירות על ידי צד ג' שכזה ואינו באחריותה של כתר.
כתר גם אוספת מידע אישי באמצעות השימוש במצלמות CCTV וכרטיסי גישה של עובדים לאתרים השונים בבעלותה. זה עשוי לכלול תמונות וידאו שלכם במקומות ציבוריים באתרי כתר, כמו גם תיעוד של כל הכניסות והיציאות שלכם מאתרי כתר, בנייני כתר וקומות המשרדים. המידע האישי עשוי לכלול גם מערכות ונתונים לאימות זהות. כתר עשויה שלא להיות מודעת לטבע המידע הנאסף באמצעות השירותים שלה (לדוגמה, באמצעות מערכות CCTV שלה), ומידע כזה עשוי לכלול קטגוריות של מידע אישי רגיש, אך אנחנו לא אוספים ביודעין נתונים כאלה לגבי הלקוחות, החברים, המבקרים באתר שלנו וכו'.
כתר גם אוספת מידע אישי הנוגע לעובדיה. מדיניות ניהול מידע אישי אודות עובדים פורסמה בנפרד לעובדי כתר.
כתר גם אוספת מידע אישי אודות מועמדים לעבודה אצלה. זה כולל קורות חיים והמידע הנכלל בהם, הודעות לגבי פגישות, מבחנים סטנדרטים, דוחות, מראי מקום, רשמים של המראיין ומידע הנהוג בתעשייה, כמו גם איסוף מידע שהפך לנחלת הכלל או שנגיש לנו ברשתות החברתיות. אנחנו אוספים מידע כזה בהתבסס על כוונת המועמד לחתום על הסכם העסקה עם כתר.

אנחנו אוספים מידע אישי כאשר נעשה שימוש באתרים ובאפליקציה שלנו. במילים אחרות, כאשר אתם משתמשים באתרים או באפליקציה, אנו מודעים לכך, ועשויים לאסוף ולתעד את המידע הנוגע לשימוש כזה, אם באופן עצמאי או באמצעות שירותי צד ג' כמפורט להלן. זה עשוי לכלול מידע טכני ומידע התנהגותי כגון כתובת IP של המשתמש המשמשת לצורך חיבור המחשב לאינטרנט, כתובת ה- URL, מערכת ההפעלה, סוג וגרסת הדפדפן, סוגי תוסף (plug in), רזולוציית מסך, גרסת Flash, הגדרת אזור זמן, ה- clickstream של המשתמש באתר, פרק הזמן שבו המשתמש שהה באתר, שיטות המשמשות ליציאה מהדף, וכל מספר טלפון המשמש לצורך התקשרות עם שירות הלקוחות שלנו. כמו כן אנחנו עשויים לשים Cookies במכשירי הדפדפן באמצעותו אתם גולשים (ראו חלק 'Cookies' להלן).
אנו אוספים מידע אישי הנדרש לצורך מתן שירותים כאשר נעשית פניה או הזמנה ו / או בעת פתיחת חשבון באתר האינטרנט או באפליקציה שלנו. בנוסף, אנו אוספים מידע אישי , בעת הכנסתו על ידכם באופן ידני או אוטומטי, או באמצעות השימוש שלכם באתרי האינטרנט, בשירותים ובאפליקציות שלנו, או בעת ביקורים באתרים, במתקנים, במהלך ולשם הכנת חוזה, או באופן אחר תוך כדי התקשרות עמנו. אנחנו גם אוספים מידע אישי באמצעות תיעוד מצלמות האבטחה שלנו ובאמצעות תוכנה המשמשת לקריאת כרטיסים והאוספת מידע באופן אוטומטי לגבי הנוכחות שלכם במתקני כתר.

אנו נשתמש במידע האישי על מנת לספק ולשפר את השירות ללקוחות שלנו ולאחרים ולעמוד בהתחייבויות החוזיות, האתיות והמשפטיות שלנו, כולל, לדוגמה:
  • לאפשר לנו לעמוד בהתחייבויות המשפטיות, החוזיות, האתיות והעסקיות שלנו כמעסיק וכמעסיק פוטנציאלי לעובדים שלנו ולמועמדים לעבודה אצלנו;
  • לבצע את ההתחייבויות שלנו הנובעות מחוזה כלשהו שנחתם בינכם או בין המעסיק או הארגון שלכם לבין כתר, ו / או כל חוזה שנחתם עם כתר ועל מנת לספק לכם את המידע, המוצרים והשירותים שביקשתם מכתר;
  • לנהל את החשבון שלכם בכתר כולל לזהות ולאמת את זהותכם.
  • לאשר ולבצע עסקאות פיננסיות בנוגע לתשלומים שנעשים בנוגע למוצרים;
  • להודיע לכם לגבי שינויים בשירותים ובמוצרים שלנו;
  • ליצור עמכם קשר למטרת מתן סיוע טכני ומידע קשור אחר לגבי המוצרים;
  • לענות על פניות שלכם, לאתר בעיות או תקלות, טעויות, ולמניעת הונאה או פעילות פלילית אחרת;
  • יצירת קשר עמכם על מנת לתת לכם מידע מסחרי ושיווקי לגבי אירועים או קידומי מכירות או שירותים ומוצרים נוספים המוצעים על ידי כתר, כולל במקומות אחרים;
  • בקשת משוב בנוגע לשימוש שלכם בשירותים ובמוצרים שנרכשו;
  • מעקב אחר שימוש במתקני ובשירותי כתר על מנת לאפשר לנו לייעל אותם;
  • למטרות ציות וביקורת חשבונאית, כגון לעמוד בהתחייבויות הדיווח שלנו בתחומי השיפוט השונים שלנו, ולמניעת פשע והעמדה לדין בכל הנוגע לצוות, ללקוחות, למתקנים שלנו וכו';
  • במידת הצורך, אנו נשתמש במידע האישי על מנת לאכוף את התנאים, המדיניות וההסכמים המשפטיים שלנו, לציית לצווי בית משפט ולסייע לרשויות אכיפת החוק כנדרש על פי חוק, לגבות חובות, למנוע הונאה, הסגת גבול, גניבות זהות וכל שימוש אחר לרעה בשירות שלנו ולנקוט כל פעולה בכל מחלוקת והליך משפטיים;
  • למטרות בטיחות ועל מנת לזהות ולאמת את הגישה שלכם לחלקים השונים של המתקנים שלנו;
  • אנו עשויים לאסוף מידע אישי על כוח האדם של הלקוחות שלנו, החברים שלנו, אשר ישמש למטרות שצוינו לעיל;
  • לאתר ולמנוע נזק לכתר, לעובדיה ולצדדי ג'.

אנו עשויים להעביר מידע אישי אל:
חברות הקבוצה שלנו: זה כולל כל אחת מחברות הקבוצה שלנו, קרי, חברות הבנות שלנו – אם בבעלות מלאה או חלקית של כתר, באיחוד האירופי, בישראל, בארה"ב ובכל מקום אחר.
צדדי ג'. אנו מעבירים מידע אישי לצדדי ג' במגוון נסיבות. אנו עושים מאמצים להבטיח שצדדי ג' אלה משתמשים במידע שלכם אך ורק במידה הנדרשת לביצוע התפקידים שלהם, ושיהיה לנו חוזה איתם שינהל את פעילויות עיבוד המידע האישי מטעמנו. צדדי ג' אלה עשויים לכלול שותפים עסקיים, ספקים, חברות בנות, נציגים ו / או קבלני משנה לצורך ביצוע של כל חוזה שאנו חותמים עמכם. הם עשויים לסייע לנו במתן המוצרים שאנחנו מציעים, לעבד מידע הקשור בביצוע עסקאות, להיענות לבקשות למידע, לקבל ולשלוח מסרים, לנתח נתונים, לספק שירותי IT ושרותי תמיכה אחרים או מטלות אחרות, מפעם לפעם. צדדי ג' אלה עשויים גם לכלול ספקי ניתוח נתונים (analytics) ומנועי חיפוש אשר מסייעים לנו בשיפור וייעול אתרי האינטרנט שלנו, האפליקציה שלנו ופעילויות השיווק שלנו.
מעת לעת אנחנו מחדשים או מסיימים את ההתקשרות עם ספקי צד ג'. כיום, ספקי צד ג' שאליהם אנו עשויים להעביר מידע אישי עשויים לכלול גם את הבאים:
  • שירותי אנליטיקה וניתוח נתונים מאתרי האינטרנט (כגון Google Analytics);שירותי ניהול מסמכים ושיתוף (כגון Microsoft Sharepoint);
  • מערכת לניהול פניות ושירות לקוחות (כגון Signature);
  • שירותי אחסון נתונים באתר ומבוססי-ענן (כגון EnterpriseDB);
  • ממשק ספקים ולקוחות (כגון Nipendo);
  • מערכות וספקי ניהול שכר ופנסיה (כגון Mercer, AD), Absal, Synel, Hargall), ותוכנות ניהול משאבי אנוש אחרות;
  • תוכנות לתיעוד זמן ונוכחות (כגון Adeco, Winsarp);
  • Time and attendance software (such as Adeco, Winsarp);
  • תוכנות קשרי לקוחות (כגון Aventeam);
  • תוכנות ERP (כגון Oracle, Dynamix AX);
  • מערכת לרישום מבקרים;
  • מערכות לניהול פרויקטים;
  • Web VC ופלטפורמות לחדרי ישיבות;
  • מערכות לניהול מוקד טלפוני;
  • ספקי שירות לקוחות עבור מוצרי כתר;
  • תוכנות ו/או ספקים לגיוס ולניהול מועמדים;
  • עורכי הדין שלנו, רואי החשבון שלנו ושותפי תוכנה ושותפים עסקיים רגילים אחרים שלנו.
In addition, we may disclose your personal data to third parties: if some or all of our companies or assets are acquired by a third party including by way of a merger, share acquisition, asset purchase or any similar transaction, in which case personal data may be one of the transferred assets. Likewise, we may transfer personal data to third parties if we are under a duty to disclose or share your personal data in order to comply with any legal or audit or compliance obligation, in the course of any legal or regulatory proceeding or investigation, or in order to enforce or apply our terms and other agreements with you or with a third party; or to assert or protect the rights, property, or safety of Keter, our customers, or others. This includes exchanging information with other companies and organisations for the purposes of fraud protection and credit risk reduction and to prevent cybercrime.
For avoidance of doubt, Keter may transfer and disclose non-personal data to third parties at its own discretion.

אנחנו עשויים לשמור את המידע האישי בשרתים אשר יהיו בבעלותה או בשליטתה של כתר באתרים השונים שלנו, או יעובדו על ידי צדדי ג' מטעמה של כתר, על ידי ספקי שירותי ענן בעלי מוניטין, כולל בכל אחד ממיקומי קבוצת כתר, כגון בארה"ב, ישראל, בריטניה, האיחוד האירופאי, אוסטרליה, ברזיל ובמקומות רבים אחרים.

מידע אישי עשוי להיות מועבר אל, ולהיות מאוחסן ומעובד ביעד הנמצא מחוץ לאזור הכלכלי האירופאי (EEA) אשר ייתכן ואינו כפוף לחוקי ההגנה על פרטיות הנתפסים כראויים על ידי האיחוד האירופי. בכל פעם שהמידע האישי שלכם מועבר אל מחוץ לתחומי ה- EEA, אנו ננקוט את כל הצעדים הנדרשים באופן סביר כדי להבטיח שהמידע האישי שלכם כפוף להגנה מתאימה, ושהוא יטופל בסודיות ובהתאם למדיניות פרטיות זו. כתר מעבירה מידע אישי ממקומותיה ומתחומי השיפוט השונים בהן היא פועלת לתחומי שיפוט אחרים כמפורט להלן:
  • – לישראל. המשרדים הראשיים של כתר נמצאים בישראל. ישראל נהנית מהחלטה של ה- European Commission לפיה במדינה מסוימת החקיקה נמצאה מתאימה לפי החוק האירופאי ולכן ניתן להעביר אליה מידע. אישי של תושבי מדינות האיחוד האירופאי; אנו עשויים להעביר נתונים למדינות אחרות שגם בהן יש כללים מתאימים; ובנוסף
  • – לארצות הברית ולמיקומים נוספים שאינם באיחוד האירופי. העברה לארה"ב ולמקומות אחרים נעשית בכפוף למנגנון ה- Privacy Shield, או בכפוף לסעיפים חוזיים סטנדרטיים המאושרים על ידי ה-European Commission, או למנגנון תקף אחר בכפוף ל- GDPR; ובנוסף
  • – בתוך / אל האיחוד האירופי.

אנו עשויים להעביר את המידע האישי שלכם אל מחוץ לתחומי ה- EEA, על מנת:

  • לאחסן או לגבות את המידע;
  • לאפשר לנו לספק לכם את השירותים והמוצרים ולמלא את מחויבותנו בהתאם לחוזה שלנו עמכם;
  • למלא התחייבויות אתיות, משפטיות, של ביקורת חשבונאית, או ציות כלשהו, אשר דורשות מאיתנו לעשות את אותה העברה;
  • לקדם את פעילות עסקי הקבוצה שלנו, כאשר הדבר תואם לאינטרסים הלגיטימיים שלנו ולאחר שהסקנו שהזכויות שלכם לא גוברות עליהם;
  • לשרת את הלקוחות שלנו בתחומי שיפוט שונים;
  • לצורך פעילות חברת האם, החברות הבנות והסניפים באופן יעיל ואופטימלי;
  • לאתר ולמנוע נזק לכתר, לעובדיה ולצדדי ג'.

כתר תשמור מידע אישי שהיא מעבדת כל עוד הוא נדרש, לדעתנו, על מנת שנוכל לספק את השירותים וככל הנדרש כדי לציית להתחייבויות המשפטיות והאחרות שלנו, לפתור מחלוקות ולאכוף הסכמים. אנחנו גם נשמור מידע אישי על מנת לעמוד בכל ביקורת חשבונאית, ציות והפרקטיקות העסקיות הטובות ביותר.

מידע אישי אשר אין לנו צורך בו, עשוי להפוך לאנונימי או להימחק. כמו כן, חלק מה-Metadata (מטא-דאטה, מידע אודות מידע) והמידע הסטטיסטי הנוגע לשימוש בשירותים שלנו אינו כפוף להליכי מחיקה המתוארים במדיניות הפרטיות זו ועשוי להישמר על ידי כתר. אנו לא נהיה מסוגלים לזהות אתכם באמצעות מידע זה. חלק מהמידע האישי עשוי גם להישמר על ידי שרתי ספקי השירותים צד ג' שלנו עד שיימחקו בהתאם למדיניות השמירה על פרטיות שלהם ומדיניות שמירת הנתונים שלהם.

בעת שימוש או גישה באתרי האינטרנט או באפליקציה שלנו, כתר עשויה להשתמש בטכנולוגיות המקובלות בתעשייה כגון Cookies, פיקסלים וטכנולוגיות דומות, המאחסנות מידע מסוים על המחשב או על הדפדפן ואשר יאפשר לנו לזהות את המחשב או המכשיר ממנו אתם מתחברים ובחלק מהמקרים לזהות אתכם עם המשתמש, ולאפשר הפעלה אוטומטית של מאפיינים מסוימים ולהפוך את חוויית השימוש שלכם באתר האינטרנט לנוחה וקלה יותר. אנו משתמשים בסוגים שונים של Cookies: חלק מה- Cookies דרושים, ללא ספק, לצורך הפעולה של אתרי האינטרנט שלנו ובכפוף לתנאים שלנו עמך; זה כולל, לדוגמה, Cookies המאפשרים לך להיכנס (log into) לאזורים בטוחים של השירותים שלנו. אנחנו גם משתמשים ב- Cookies לצרכי אנליטיקה ופיקוח על ביצועים באתר, המאפשר לנו לזהות ולספור את מספר המבקרים ולראות איך המבקרים מנווטים באתר שלנו כאשר הם משתמשים בו. לבסוף, אנחנו משתמשים ב- Cookies פונקציונליות לזהות אתכם כאשר אתם חוזרים לאתר שלנו. זה מאפשר לנו להתאים את התוכן להעדפות שלכם, כולל, לדוגמה, בחירת השפה או האזור שלכם.
Cookies שונים נשמרים למשך תקופות שונות. Cookies פעילים מסוימים (session cookies) משמשים למעקב אחר הפעילויות המקוונות שלכם בפעילות דפדוף מסוימת; תוקפן של Cookies אלה לרוב פג כאשר הדפדפן נסגר, אך הם עשויים להישמר למשך תקופה מסוימת, במכשיר שלכם. Cookies קבועים ממשיכים לפעול גם לאחר סגירת הדפדפן, על מנת לזכור את פרטי ההתחברות (login) והסיסמה שלכם. Cookies צד ג' מותקנים על ידי צדדי ג' במטרה לאסוף מידע מסוים וכדי לחקור התנהגות משתמשים ופרטים דמוגרפיים. Cookies צד ג' באתר שלנו כוללים, לדוגמה, Google Analytics וכן פיקסלים מ- Facebook ואחרים המאפשרים שילוב של ספקי שירות צד ג' (לדוגמה, Twitter, Youtube, Pinterest, Instagram), עשויים להיות משובצים באתר שלנו. Cookies צד ג' יישמרו על פי התנאים של אותם צדדי ג', וניתן לשלוט בהם בהגדרות הדפדפן שלכם.
אנו משתמשים ב-Cookies ובטכנולוגיות אחרות בהתבסס על כך שהן דרושות לביצוע החוזה עמכם, או משום ששימוש בהם הינו בהתאם לאינטרסים הלגיטימיים שלנו להפוך את השירותים שלנו למותאמים אישית, לצורכי שיפור ואופטימיזציה של השירות, וכאשר הזכויות שלכם לא גוברות עליהם.
רוב הדפדפנים יאפשרו לכם למחוק Cookies מהכונן הקשיח של המחשב שלכם, לחסום קבלה של Cookies, או לקבל אזהרה לפני אחסנה של Cookies. יחד עם זאת, במידה ובחרתם לחסום או למחוק גישה של Cookies, החוויה המקוונת שלכם באתרי האינטרנט שלנו, תהיה מוגבלת.
איך לנטרל Cookies: התוצאה של נטרול Cookies תלויה בסוג ה-Cookies , אך באופן כללי, האתר וחלק מהשירותים המוענקים באמצעותם עלולים שלא לפעול כראוי, עלולים שלא לזהות את המכשיר שלכם, לא לזכור את ההעדפות שלכם וכו', במידה שמנטרלים Cookies או מסירים אותן. . על מנת לנטרל Cookies מאתר/י האינטרנט שלנו, עליכם לשנות את הגדרות הדפדפן שלכם כך שידחה Cookies. האופן בו ניתן לעשות זאת תלוי בדפדפן שבו נעשה השימוש. פרטים נוספים לגבי אופן נטרול Cookies מפורטים להלן:

 

אתר/י האינטרנט שלנו עשויים, מפעם לפעם, לכלול קישורים לאתרי אינטרנט חיצוניים. אנחנו לא אחראים על הפעילות, מדיניות השמירה על פרטיות והפרקטיקות או התכנים של אתרי אינטרנט אלו.

אנו נוקטים משנה זהירות ביישום, אכיפה ושמירה על אבטחת המידע האישי שאנו מעבדים. כתר מיישמת, אוכפת ושומרת על אמצעי בטיחות, טכנולוגיות וסוגי מדיניות על מנת למנוע גישה לא מוסמכת או מקרית אל, או הרס, אבדן, שינוי, שימוש או חשיפה של מידע אישי. כמו כן אנו נוקטים צעדים כדי לפקח על ציות לסוגי מדיניות כאלה על בסיס מתמשך. בהתאם לראות עינינו לאור טבעם של המידע הרלוונטי, והסיכונים לנשואי המידע, אנו עשויים להצפין נתונים. כמו כן, אנו נוקטים באמצעים המקובלים בתעשייה לוודא שהאתרים שלנו והאפליקציה שלנו בטוחים.
לתשומת לבכם, אף אמצעי אבטחת מידע אינו מושלם או חסין מפני פריצות, ואנחנו לא יכולים להבטיח שגישה לא מורשית, דליפות והפרות אחרות של אבטחת מידע, לא יתרחשו.
בתוך כתר עצמה, אנו מנסים להגביל גישה למידע אישי לאנשי הצוות שלנו אשר: (i) דרושה להם גישה על מנת שכתר תמלא את התחייבויותיה, כולל גם בכפוף למדיניות פרטיות זו, ועל ההסכמים שלה, וגם (ii) קיבלו הכשרה מתאימה ומקבלים אותה, על בסיס קבוע לגבי הדרישות החלות על פעולות העיבוד, הזהירות והטיפול במידע אישי, וגם (iii) מחויבים לסודיות כפי הנדרש על פי החוק המתאים.

כתר תפעל בהתאם לסוגי המדיניות שלה ולחוק המתאים על מנת להודיע באופן מיידי לרשויות הרלוונטיות ולנשואי המידע במקרה שמידע אישי כלשהו אשר נוהל או עובד על ידי כתר, אבד, נגנב או כאשר היתה גישה לא מורשית אליו, בהתאם לחוק הרלוונטי ועל פי ההוראות של הרשות המוסמכת. במקרה של פריצה באבטחת מידע, כתר תנקוט באופן מיידי צעדים סבירים לתיקון הפירצה.

לנשואי המידע שבנוגע אליהם חלים כללי ה- GDPR הנוגעים למידע אישי, או הוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981, יש זכויות בכפוף ל- GDPR ולחוקים המקומיים, כולל, בנסיבות שונות, זכויות ל-: ניוד מידע אישי, גישה למידע, בקשה לתיקון המידע האישי, התנגדות לעיבוד מידע אישי, וזכות למחיקה הנקראת גם 'הזכות להישכח'. מובהר בזאת למען הסר ספק, כי כאשר מידע אישי נמסר לנו על ידי לקוח שהינו המעסיק של נשוא המידע, זכויות כאלה ימומשו באמצעות אותו לקוח. בנוסף, זכויות נשוא הנתונים לא ניתנות למימוש באופן שאינו תואם לזכויות של עובדי וצוות כתר, לזכויות הקניין של כתר, ולזכויות צד ג'. ככאלה, נתוני ממליצים לתפקיד, סקירות, רשימות והערכות פנימיות, מסמכים והערות כולל מידע קנייני או צורות של קניין רוחני, לא ניתנים לגישה או למחיקה או לתיקון. בנוסף, ייתכן שלא ניתן יהיה לממש זכויות אלה כאשר הן נוגעות לנתונים שאינם בצורה מובנית (Unstructured data), לדוגמה, תכתובות דואר אלקטרוני, או כאשר חלים פטורים אחרים. כאשר איסוף ועיבוד המידע מתבסס על הבסיס החוקי שלהסכמה, לנשואי המידע עשויה להיות זכות למשוך את הסכמתם.
אם, מכל סיבה שהיא, נשואי המידע מעוניינים לממש זכויות אלה ולתקן, למחוק או לשלוף את המידע האישי אודותם, ניתן לעשות כן על ידי יצירת קשר עם כתר (privacy@Keter.com). יש לשים לב לכך כי ייתכן וכתר תידרש לבצע הליך זיהוי של נשוא המידע המבקש לממש את זכויותיו. כתר עשויה לשמור את הפרטים של זכויות כאלה שמומשו לצורך דרישות הציות והביקורת החשבונאית שלה עצמה. חשוב לציין כי ניתן למחוק או לשמור מידע אישי באופן מצרפי מבלי לקשרו למזהים (identifiers) או לנתונים אישיים כלשהם, בהתאם ליכולת המסחרית הטכנית. כתר עשויה להמשיך ולהשתמש במידע שכזה.

לנשואי הנתונים באיחוד האירופאי יש זכות להגיש תלונה לרשות להגנה על פרטיות במקום מגוריהם. כתר נרשמה ברשות להגנת הפרטיות של לוקסמבורג, הנקראת גם הוועדה הלאומית להגנה על נתונים (National Commission for Data Protection – CNPD) של הדוכסות הגדולה של לוקסמבורג (Grand Duchy of Luxembourg). (תלונות ניתן להגיש ב https://cnpd.public.lu/en/particuliers/faire-valoir/formulaire-plainte.html). במידה והרשות המפקחת לא מצליחה להתמודד עם התלונה, ייתכן שיש לך זכות לסעד משפטי.

קטינים. אנחנו לא אוספים או מבקשים ביודעין מידע אישי או נתונים מילדים מתחת לגיל 16 או מאפשרים ביודעין לילדים מתחת לגיל 16 להירשם לשירותים של כתר. אם אתם מתחת לגיל 16, אל תירשמו או תנסו להירשם לאף אחד משירותי כתר ואל תשלחו מידע כלשהו לגבי עצמכם, אלינו. אם אנחנו מגלים שאספנו או שנשלח אלינו מידע אישי מילד/ה מתחת לגיל 16, אנו נמחק את המידע האישי ברגע האפשרי במידה סבירה, ללא אחריות מצדה של כתר. אם הנכם סבורים כי ייתכן ואספנו או נשלח אלינו מידע מקטין שהינו מתחת לגיל 16, אנא צרו עמנו קשר ב: privacy@keter.com, בהקדם האפשרי.
שינויים למדיניות פרטיות זו. תנאי מדיניות שמירה על פרטיות זו ינהלו את השימוש בשירותים, באתרי האינטרנט ובאפליקציה, וכל מידע אישי הנאסף באמצעותם. כתר עשויה לתקן או לעדכן את מדיניות פרטיות זו מפעם לפעם. הגרסה המעודכנת ביותר של מדיניות פרטיות זו תהא נגישה ב: https://www.Keter.com/privacy/. אנו נעשה מאמצים לספק הודעה על שינויים מהותיים במדיניות הכנת על פרטיות זו בדף הבית של אתר האינטרנט או באמצעי אחר במהלך תקופה של שלושים (30) ימים משינוי כזה. שינויים מהותיים ייכנסו לתוקף בתוך שבעה (7) ימים לאחר שהודעה כזו ניתנה. אחרת, כל השינויים האחרים במדיניות פרטיות זו ייכנסו לתוקף בהתאם לתאריך "עדכון אחרון" בכותרת, והמשך שימוש מצדכם בשירותים שלנו יהווה הסכמה וקבלה שלכם את השינויים במדיניות פרטיות זו.
תרגום. מדיניות פרטיות זו עשויה להיות מתורגמת לשפות שונות רבות לנוחותכם, כחלק מהשקיפות שלנו לגבי פרקטיקות הטיפול במידע אישי. תרגום לא מדויק או עיכובים בתרגום ותיקון של המדיניות שלנו, כתוצאה מהצורך בתרגום, עשויים להתרחש.
בכוונתה של כתר לעבד אך ורק מידע אישי מתאים, מדויק ורלוונטי המוגבל לצרכים ולמטרות שעבורם הוא נאסף. בכוונתה גם לאחסן מידע אישי לפרק הזמן הנדרש על מנת להשיג את המטרה שעבורה הוא נאסף. כתר אוספת אך ורק מידע אישי בנוגע למטרה לגיטימית ספציפית ומעבדת מידע אישי אך ורק בהתאם למדיניות פרטיות זו. המדיניות והפרקטיקות שלנו מתפתחות ומשתפרות כל הזמן, ואנו פתוחים להצעות לשיפור, לשאלות או להערות לגבי מדיניות פרטיות זו. אתם מוזמנים ליצור עמנו קשר (בכתובת שלהלן) ואנו נעשה מאמץ להשיב בתוך פרק זמן סביר.
פרטי יצירת הקשר עם כתר וקצין הגנת הפרטיות שלה: כתר פלסטיק בע"מ, רחוב ספיר 1, הרצליה, ישראל. privacy@Keter.com.
* * * * *