Plastic is praktisch. Bij Curver maken we gebruik van de veelzijdigheid van plastic om een groot aantal huishuidelijke producten te maken om het dagelijkse leven te vereenvoudigen. Dit is waarom:

1 | Stevig en betrouwbaar

De veiligheid en het comfort van onze consumenten hebben de hoogste prioriteit. Plastic is zeer stevig en bestand tegen schokken en is totaal niet gevaarlijk, in tegenstelling tot glas bijvoorbeeld, dat kan breken. Het plastic dat wordt gebruik voor onze voedselbewaardozen is speciaal bedoeld om eten in op te bergen en beschermt tegen alle gevaarlijke bacterieën.

2 | Duurzaam materiaal

Plastic is enorm bestand tegen invloed van buitenaf, en dan vooral tegen chemische middelen. Plastic is niet gevoelig voor corrosie en kan niet roesten. De levensduur is lang. Plastic slijt langzaam en is eenvoudig in het onderhoud. Het kan worden gebruikt en weer hergebruikt.

3 | Eenvoudig te recyclen

Door recyclingprogramma’s te introducreen kunnen we bakjes, manden, dozen, prullenbakken en andere spullen een tweede leven geven. Bij Curver gebruiken we vooral polypropyleen, een type plastic dat zeer eenvoudig kan worden gerecycled. 

4 | Overal tegen bestand

Plastic staat bekend om zijn stevigheid en robuustheid onder alle omstandigheden, waardoor het voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Onze voedingsopbergdozen kunnen bijvoorbeeld prima eerst in de magnetron worden gebruikt en daarna in de vaatwasser worden gestopt (waardoor het onderhoud voor u ook eenvoudig is).

5 | Heerlijk licht

Plastic is enorm licht, waardoor we grote producten kunnen maken die toch een beperkt gewicht hebben. Onze wasmanden en andere producten kunnen eenvoudig worden verplaatst. Dankzij het grote volume bij weinig gewicht kunt u al uw eten handig meenemen.

6 | Voordelig!

Plastic kost niet veel. Het is minder duur dan hout, metaal en glas en we kunnen er hoogwaardige producten mee aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Onze opstapjes en opbergproducten van plastic worden normaal van hout of metaal gemaakt, maar zijn elegant, efficiënt en voordelig aan te schaffen.