Bent u meisjesachtig, modebewust, artistiek of een hobbyist? Curver biedt producten in verschillende stijlen zodat er voor ieder wel wat wils beschikbaar is. Ontdek welke productreeks bij u past!

 

Amsterdam 04730; 04729

1 | U houdt van chique spullen

U volgt de mode altijd op de voet en houdt van het stadsleven. U bent op en top vrouwelijk en een echte fashionista.

Curver heeft speciaal voor u doosjes ontwikkeld in samenwerking met een tekenaar. De doosjes uit de reeks Miss, met tekeningen van Parijs, New York en Sint-Petersburg, zijn perfect om ervoor te zorgen dat zelfs uw accessoires de laatste mode volgen.

victoria

2| U houdt van romantiek.

U houdt van design en elegantie. U bent een beetje dromerig en bent altijd wel in voor gekkigheid, maar altijd op een stijlvolle en verfijnde manier!

Uw geheime spulletjes worden goed opgeborgen in mooie, praktische kistjes. Curver heeft speciaal voor u mandjes ontwikkeld met een kanten effect: Victoria, de vrouwelijke en chique reeks uit de textuurcollectie. De mandjes zijn beschikbaar met verschillende kleuren en hoogtes en zullen niet misstaan in uw huis.

neo

3| U bent trendy

Wellicht bent u een hipster of een echte bobo, hoe dan ook ziet u er altijd stijlvol uit… en dat geldt ook voor uw interieur. Het is praktisch maar ook chique!

Met Curver kunt u dankzij de reeks Neo uw spullen stijlvol opbergen. Er zijn mandjes van verschillende formaten en kleuren beschikbaar voor op verschillende plaatsen in huis, van het kantoor tot aan de keuken en in de badkamer.

img_2613-e1452075273793

U bent praktisch en daarom ook altijd op zoek naar oplossingen om ruimte zo nuttig mogelijk te gebruiken. Als fervent klusser moet u kunnen categoriseren, classificeren, delen en opbergen.

Met Curver kunt u dat allemaal doen met de reeks Unibox. Onze bestsellers doen al gedurende 30 jaar dienst. De dozen van Unibox zijn op verschillende manieren te gebruiken en kunnen worden gestapeld. De onderkant is verstevigd zodat schokken kunnen worden geabsorbeerd. Daardoor zijn de dozen extra stevig en gaan ze lang mee.

curver-pocket
5| U bent veel onderweg. U bent altijd onderweg en neemt altijd de broodnodige spullen met u mee. U moet uw spullen goed kunnen ordenen zodat u altijd alles binnen handbereik hebt en alles snel kunt vinden.

Curver helpt u daarbij, waar u ook bent, met deze kleine, multifunctionele Pocket-doosjes. Dit is een mooie reeks die u met u kunt meenemen in uw rugzak, in uw broekzak en zelfs gewoon in de hand. De doosjes in vier verschillende maten zijn verkrijgbaar met verschillende unieke en moderne motiefjes. Zoek niet verder naar een oplossing voor het opbergen van uw creditcards, sleutels, pennen en andere spullen die u nodig hebt!

IMG_3347

6| U houdt van de Amerikaanse stijl

U laat u meeslepen door de popcultuur en u houdt vooral van verwijzingen naar de meest bekende Amerikaanse series, films, videogames en merken.

Bij Curver hebben we een reeks gemaakt op basis van het iconische Amerikaanse merk Coca-Cola. We hebben deze productreeks ontwikkeld voor alle liefhebbers van de Amerikaanse popcultuur en opvallende kleuren.

img_2595-e1452074443562

7| U bent fan van Star Wars

U bent al sinds dag één fan van de wereld van de Jedi’s en u praat sinds de laatste film in 2015 nergens anders meer over. Laserzwaarden, de Death Star en wookies hebben geen geheimen meer voor u.

The Force is with you en Curver is dat ook. We hebben speciaal voor u twee verschillende reeksen ontwikkeld met het thema Star Wars: een klassieke reeks met afbeeldingen van de eerste zes films en een modernere reeks in zwart en wit.