Bij Curver streven we er altijd naar om zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten te reageren en u een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Ons logo is gemoderniseerd, we hebben een nieuwe website… Curver heeft een nieuwe look en we vernieuwen nog verder!

Een betere huisstijl

Onze nieuwe huisstijl heeft alles te maken met moderniteit. We hebben gekozen voor een meer digitale en pure stijl, die op meerdere manieren kan worden gebruikt. De vernieuwde huisstijl is licht. We hebben afbeeldingen in 2D: ze hebben een ‘plat ontwerp’.

Een nieuw logo

In 2015 draait alles om eenvoud. Simpele en doeltreffende ontwerpen. Bij Curver gaan we mee in die trend. Ons nieuwe logo heeft een minimalistische stijl, zonder schaduweffecten en verlooptinten, in een levendig rode en dynamische kleur.

Een betere digitale ervaring

Onze nieuwe internetsite is zodanig samengesteld dat u altijd een prettige ervaring hebt. De afbeeldingen zijn eenvoudig, met veel levendige en heldere kleuren die ons merk extra dynamisch maken. We hebben ervoor gekozen om ons merk centraal te stellen met foto’s en video’s waaruit onze producten van alle kanten worden belicht.

We hebben nieuwe, eenvoudige en universele pictogrammen zodat u zich eenvoudig kunt oriënteren op basis van uw wensen.

En ten slotte, om ons mobiele publiek tevreden te stellen (40% van de bezoekers van onze site), hebben we de interface geoptimaliseerd voor alle apparaten (computers, tablets en telefoons) en alle browsers. U kunt onze inhoud dus vanaf al uw apparaten bekijken.

Veel plezier met het bekijken van onze nieuwe, modernere, elegantere, flexibelere en efficiëntere site!