2020 catalog

Infinity Recycled

Discover Infinity, our new 100% recycled plastic laundry range made of a 60L hamper and a 40L basket designed in a pure & clean Scandinavian style.

Available in a nice dots design, the hamper has additional perforation holes at the back for a good ventilation.

Mix & match them with our Infinity storage boxes to get a complete storage solution for all the family.

Style hamper
Style hamper

KNIT Collection

Met eindeloos geduld en aandacht voor de kleinste details hebben we een op traditionele breitechnieken geïnspireerde lijn wasmanden geïntroduceerd. Deze bestaan uit een 57L afsluitbare wasbox en een 40L wasmand. De lijn brengt elegantie en warmte in je badkamer. Verkrijgbaar in meerdere natuurlijke kleuren en bij een combinatie met de Knit opbergmanden zullen ze een aandachtstrekker zijn in elke kamer.

Style hamper

STYLE

Dit Premium Style was-assortiment gaat niet alleen over wasmanden: je kamer knapt ervan op dankzij de elegante rattan look.

Gemakkelijk te reinigen, comfortabele ergonomische handgrepen en het open geweven design maken de manden volledige geventileerd met een grote luchtcirculatie.

Het assortiment bestaat uit twee maten afsluitbare wasboxen (40L en 60L) en een wasmand (45L) en wordt in diverse kleuren geleverd. Kies de kleur en grootte die nodig zijn voor het bewaren van de het wasgoed van jouw gezin tot wasdag.

Style hamper
Style hamper

MY STYLE

Eenvoudig, elegant en stijlvol: My Style vindt zijn plaats in je slaapkamer, badkamer of wasruimte.

Samengesteld uit een wasbox van 55L en een wasmand van 47L kan het nog worden aangevuld met onze kleinere manden van hetzelfde ontwerp, om je wasknijpers of wasmiddelen op te slaan waardoor je kamer perfect geordend blijft.

Beide producten zijn eenvoudig te reinigen en ventileren goed en dankzij hun comfortabele ergonomische handgrepen zijn ze ook makkelijk te dragen.

VICTOR

Met Victor biedt Curver een complete en betaalbare lijn van wasmanden. Het eenvoudig klassieke ontwerp van de wasbox 60L en de 50L wasmand past in de meeste badkamers.

Dankzij de gaten rondom het product wordt het wasgoed goed geventileerd.

Met een eenvoudige op te tillen deksel en comfortabele handgrepen is Victor de perfecte praktische lijn voor dagelijks gebruik.

Style hamper
Style hamper

MULTIBOXX

Une boîte multi-usages pour ranger aisément votre lessive et tous les petits articles de buanderie (pinces à linge, boules de lavage…) en un seul endroit.
– Rangement multi-usages
– Couvercle de fermeture sécurisé
– Facile à transporter