2019 catalog

KNIT

De nieuwe KNIT-lijn, is onderdeel van de new-wave weven trend, geïnspireerd op de kunst en de nostalgie van gebreid textiel.

Ons ontwerplab heeft zorgvuldig de traditionele breitechnieken bestudeerd en heeft geleerd hoe je een authentieke “look & feel” creëert in kunststof producten. Met eindeloos geduld en aandacht voor de kleinste details werden alle segmenten met precisie geweven; steken werden gebreid in een gloednieuwe ontwerptaal. Een breed scala aan multifunctionele producten zijn verkrijgbaar in natuurlijke, warme en gezellige kleuren.

Infinity
Infinity
Infinity

INFINITY

Geïnspireerd door Scandinavisch design heeft Curver een pure en zuivere range boxen en bekers ontwikkeld ideaal om al uw hobby-artikelen, boeken en potloden te bewaren… op een elegante manier. Kom en speel met de talloze manieren van stapelen en nesten van het assortiment en stel de ideale combinatie samen voor in uw kantoor, woonkamer of kinderslaapkamer.

Infinity

STYLE

De perfecte mix tussen de aantrekkelijkheid van een natuurlijke gevlochten uitstraling met het gemak van kunststof. De Style-lijn voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer in uw huis. Verkrijgbaar in een breed scala van vormen, maten en allerlei kleuren die in elk pallet passen. Nu al iconisch!

Infinity
Infinity
Infinity

MY STYLE

Curver’s moderne interpretatie van de traditionele rotanvezel-look.

My Style is een breed scala van multifunctionele producten van opbergmanden, organizers en ladekasten die er overal in uw huis geweldig uit zullen zien. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Infinity

DECO'S

In 2007 lanceerde Curver de eerste plastic met IML (in-mould labeling) versierde doos in de wereld. Dat was het begin van een succesverhaal. Miljoenen stuks later is er nog altijd een Curver-decodox voor elke stijl, elke leeftijd, elke passie … Neem een ​​kijkje in onze nieuwste collectie.

Infinity
Infinity

VICTORIA

Stel je de verfijning en schoonheid van kant voor en nu maken we die dingen in de vorm van een opbergmandje: hier is Victoria, de vrouwelijke toevoeging aan de Curver Texture Collection. Victoria is verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren.

TEXTIEL

Wat voor kleding, dekens, speelgoed of schoenen u ook wilt opslaan, er is altijd een textiel doos beschikbaar in het formaat dat u nodig hebt. Het brede assortiment begint bij 1,8L tot een grote van 45L en wordt geleverd met of zonder wielen.

Infinity
Infinity
Infinity

ESSENTIALS

ESSENTIALS vormen de basisproductlijn van Curver. Deze multifunctionele dozen, in 4 verschillende maten van 16L tot 45L, zijn verkrijgbaar met of zonder deksel, alle zijn stapelbaar EN nestbaar. De verstevigde bodem evenals de compatibiliteit tussen de maten maken deze lijn een must-have voor uw huis. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Infinity

UNIBOX

Curvers bestseller werd voor het eerst gelanceerd in de vroege jaren ’80. Deze derde lijn is nog steeds multifunctioneel, duurzaam, stapelbaar, en nu heeft deze ook een verstevigde bodem dankzij schokabsorberende hoeken. En is bij nestbaar.

Infinity
Infinity

MULTIBOXX

Wat u ook wilt opslaan, er is altijd een doos in deze serie die het werk zal doen. Met een verscheidenheid van maten en optionele extra’s zoals clipsluistingen, deksels of wielen … Het opslaan van uw producten was nog nooit zo makkelijk.