2019 catalog

Knit

De Knit range, is onderdeel van de new-wave trend, geïnspireerd op de kunst en de nostalgie van gebreid textiel. Ons ontwerplab heeft zorgvuldig de traditionele breitechnieken bestudeerd en heeft geleerd hoe je een authentieke “look & feel” creëert in kunststof producten. Met eindeloos geduld en aandacht voor de kleinste details werden alle segmenten met precisie geweven; steken werden gebreid in een gloednieuwe ontwerptaal. Een breed scala aan multifunctionele producten zijn verkrijgbaar in natuurlijke, warme en gezellige kleuren.

STYLE

De perfecte mix tussen de aantrekkelijkheid van een natuurlijke gevlochten uitstraling met het gemak van kunststof. De Style-lijn voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer in je huis. Verkrijgbaar in een breed scala van vormen, maten en allerlei kleuren die in elk pallet passen. Nu al iconisch!

MY STYLE

Curver’s moderne interpretatie van de traditionele ratan-look. De My Style-lijn bevat een breed scala aan multifunctionele producten van opbergmanden en organizers en wasmanden die er overal in je huis geweldig uit zullen zien. Verkrijgbaar in diverse kleuren.