2019 catalog

DECO SLIM BIN*

Elegant, modern en slank – een supermodel in het afvalbakken range! Dankzij zijn vorm past deze bak gemakkelijk in smalle ruimtes en kan hij worden gebruikt in kleine huishoudens.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

DECO ROUND BIN*

Dit nieuwe assortiment bestaat uit 2 avalbakken met een elegante ronde vorm.

De ronde pedaalemmer is uitgerust met een zacht sluitingsmechanisme dat de dekselbeweging absoluut stil maakt.

De ronde push afvalbak heeft een eenvoudige ‘one touch opening”-systeem dat het deksel soepel en stil optilt.

Deco slim bin

DECO PEDAL BIN*

Een breed assortiment metaaluitziende pedaalemmers van verschillende vormen en maten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
– 5 jaar garantie
– gemakkelijk te reinigen
– geen vingerafdrukken
– geen deuken
– geen roest
– diverse ontwerpen

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

FLIP BIN

Multifunctionele afvalbakken die overal in huis van pas komen. Verkrijgbaar in discrete tinten waardoor ze perfect passen in elke woonruimte.

Deco slim bin

ESSENTIALS BIN

Eenvoudige, solide pedaalemmer met een clean en minimalistisch design. Comfortabele pedaal sluit elke handcontact met de emmer uit. Een verwijderbare onderste tray maakt het zeer eenvoudig om de bak schoon te houden.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

Mistral Swing

De Mistral swing combineert een aantrekkelijke uitstraling met een hoge mate van functionaliteit. ‘Swing’ refereert aan het swing systeem van het deksel. Erg handig is het geïntegreerde ‘Bag Lock’ systeem, een mechanisme dat de vuilniszak stevig op zijn plaats houdt en voorkomt dat deze in het zicht hangt. Beschikbare maten zijn 10L, 25L en 50L. Dankzij het strakke ontwerp zijn het afvalbakken die zeker niet verborgen hoeven te worden.

Deco slim bin

Mistral Flat

De Mistral flat combineert een aantrekkelijke uitstraling met een hoge mate van functionaliteit. ‘Flat’ refereert aan het platte deksel van deze Mistral productlijn. Erg handig is het geïntegreerde ‘Bag Lock’ systeem, een mechanisme dat de vuilniszak stevig op zijn plaats houdt en voorkomt dat deze in het zicht hangt. Beschikbare maten zijn 10L, 25L en 50L. Dankzij het strakke ontwerp zijn het afvalbakken die zeker niet verborgen hoeven te worden.

Deco slim bin

Futuris

De Futuris lijn is een range van ronde afvalbakken met een plat deksel die manueel geopend kunnen worden. Een afvalbak zonder poespas. Verkrijgbaar in de maten 5L, 18L en 45L.

Deco slim bin

Eclipse

De Eclipse is een afvalbakken range voorzien van een handig swing deksel. Dankzij het ingenieuze click system kun JE het deksel vastklikken zodat deze open blijft staan. De Eclipse afvalbakken zijn verkrijgbaar in de maten 10l, 25l en 50L.

*Curver Deco bins hebben, indien vermeld, een garantieperiode van 5 jaar. Wij garanderen dat deze Curver producten vrij blijven van defecten in materiaal of gebruiksproblemen, bij normaal huishoudelijk gebruik. Kleine onvolkomenheden en lichte kleurvariaties kunnen als normaal worden beschouwd. Uitgesloten van deze garantie zijn schade aan het product door verkeerd gebruik of misbruik, zoals onjuiste manier van reinigen, verwaarlozing, ongevallen, zelf gemaakte aanpassingen, brand, diefstal of gebruik in een commerciële instelling.
De garantieperiode begint op de datum van aankoop in de detailhandel door de oorspronkelijke eindgebruiker.
Deze garantie geldt alleen in het land waar de Curver Deco bin is aangeschaft. Het indienen van een bewijs van aankoop, zoals ontvangstbewijs, aankoopnota of factuur is verplicht voor het maken van een claim. In het geval dat uw product tijdens de garantieperiode defect raakt, zullen wij u vervangende onderdelen voor uw product aanbieden. Mocht het product niet gerepareerd kunnen worden, vervangen wij deze met, indien beschikbaar, hetzelfde model of anders een vergelijkbaar model van vergelijkbare waarde. In dit geval, wordt u vriendelijke verzocht een online contact formulier in te vullen op de website van Curver. (https://preprod.curver.com/bel-nl/contact-us/). De garantie is niet overdraagbaar.