2019 catalog

DECO SLIM BIN*

Elegant, modern en slank – een supermodel in het afvalbakken range! Dankzij zijn vorm past deze bak gemakkelijk in smalle ruimtes en kan hij worden gebruikt in kleine huishoudens.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

DECO ROUND BIN*

Dit nieuwe assortiment bestaat uit 2 avalbakken met een elegante ronde vorm.

De ronde pedaalemmer is uitgerust met een zacht sluitingsmechanisme dat de dekselbeweging absoluut stil maakt.

De ronde push afvalbak heeft een eenvoudige ‘one touch opening”-systeem dat het deksel soepel en stil optilt.

Deco slim bin

DECO PEDAL BIN*

Une large gamme de poubelles à pédale à aspect métal de différentes formes et formats. Disponibles en différentes couleurs et divers designs. Une combinaison parfaite entre style et aspect pratique.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

FLIP BIN

Multifunctionele afvalbakken die overal in huis van pas komen. Verkrijgbaar in discrete tinten maar ook in kleurrijke samenstelling: ze passen perfect in elke woonruimte.

Deco slim bin

ESSENTIALS BIN

Eenvoudige, solide pedaalemmer met een clean en minimalistisch design. Comfortabele pedaal sluit elke handcontact met de emmer uit. Een verwijderbare onderste tray maakt het zeer eenvoudig om de bak schoon te houden.

Deco slim bin
Deco slim bin
Deco slim bin

OUTDOOR BIN

Praktische oplossingen voor het organiseren van afval buiten het huis.

– solide en robuust product

– hoge weerstand tegen verschillende weersomstandigheden

– comfortabele handgrepen voor gemakkelijk verplaatsen

*Curver Deco bins hebben, indien vermeld, een garantieperiode van 5 jaar. Wij garanderen dat deze Curver producten vrij blijven van defecten in materiaal of gebruiksproblemen, bij normaal huishoudelijk gebruik. Kleine onvolkomenheden en lichte kleurvariaties kunnen als normaal worden beschouwd. Uitgesloten van deze garantie zijn schade aan het product door verkeerd gebruik of misbruik, zoals onjuiste manier van reinigen, verwaarlozing, ongevallen, zelf gemaakte aanpassingen, brand, diefstal of gebruik in een commerciële instelling.
De garantieperiode begint op de datum van aankoop in de detailhandel door de oorspronkelijke eindgebruiker.
Deze garantie geldt alleen in het land waar de Curver Deco bin is aangeschaft. Het indienen van een bewijs van aankoop, zoals ontvangstbewijs, aankoopnota of factuur is verplicht voor het maken van een claim. In het geval dat uw product tijdens de garantieperiode defect raakt, zullen wij u vervangende onderdelen voor uw product aanbieden. Mocht het product niet gerepareerd kunnen worden, vervangen wij deze met, indien beschikbaar, hetzelfde model of anders een vergelijkbaar model van vergelijkbare waarde. In dit geval, wordt u vriendelijke verzocht een online contact formulier in te vullen op de website van Curver. (https://preprod.curver.com/bel-nl/contact-us/). De garantie is niet overdraagbaar.