Designed by people for people
2018 catalog
2018 catalog
Blader door ons hele assortiment van producten
Blader door onze catalogus

STYLE: Combine elegance and practicality

Ontdek
Het maakt niet uit of het gaat om het organiseren van de koelkast, het opruimen van de keuken, je bureau, de slaapkamer van de kinderen of zelfs de was, wij hebben allerlei trucjes en ideeën ter beschikking om je woning netjes en opgeruimd te houden! Hou je van opruimen? Organiseren? Is het voor jou zo dat "alles zijn plek heeft en er één plek is voor elk ding"? Curver weet dat de organisatie van je woning niet zo maar iets is! Daarom willen wij je een handje helpen en hebben wij verschillende soorten accessoires ontworpen om jou en jouw woning praktische en stijlvolle opbergoplossingen te bieden. Lees onze blog Opbergen. Daar vind je vele leuke trucjes en tips om altijd een opgeruimde woning te hebben. Gedecoreerde plastic opbergdozen, keukenafvalbakken voorzien van afdruipbakjes, voedselopbergdozen en isothermische flessen... Wij hebben een oplossing voor ieder dagelijks probleem.
Volg ons voor het laatste nieuws, tips & advies en meer via #CurverBlog

Curver heeft ideeën voor u!

Welkom op de blog Opbergen van Curver! Hier hebben we het over organiseren, opbergen, decoratie-ideeën, handige trucjes, lekkere recepten en huisdieren. Zoek je een definitieve oplossing voor je opbergproblemen? Decoratietrends? Een nieuw recept? Wil je misschien een handig trucje om het dagelijkse proces van opbergen en organiseren eenvoudiger te maken of je hond te helpen opvoeden? Dan ben je hier op de juiste plek! Op de Curver-blog staan leuke tips om jouw woning beter te kunnen organiseren en ruimtes te optimaliseren. Lees en kijk verder! Tevens krijg je exclusieve toegang tot ons NIEUWS en tips van onze expertbloggers die op de Curver website hun eigen handige trucjes en ideeën delen voor het inrichten van je woning en het opvoeden van je huisdieren. Veel plezier!

Curver Cashback

ONTVANG NU 50% VAN JE AANKOOPBEDRAG RETOUR

Koop voor 31 oktober 2018 een Curver Smart To Go of Dots Bottle in een winkel in de Benelux en ontvang hier 50% van het aankoopbedrag terug op je rekening.

Ga verder om jouw aanvraag in te dienen.

Since 1949

Ons Verhaal - Hoe het allemaal begon

Volg de ontwikkelingen van het #curverBrand door Peter Curtius en Ad Verschuren.

Meer

Innovatie & Sustainability

Ontdek hoe gebruiksvriendelijke en duurzaam onze producten worden ontworpen, met duurzaamheid altijd in het achterhoofd

Contact

Of u nu opzoek bent naar een antwoord op uw vraag, een probleem wilt oplossen of eenvoudigweg uw ideeën wilt delen, maakt u alstublieft gebruik van ons online contactformulier om in contact te komen met onze consumenten service.